In de krant
We staan in de plaatselijke krant!
Vandaag is de laatstedag alweer, de tijd gaat best snel. Dit zal waarschijnlijk ook het laatste stukje zijn. We zijn nu klaar met het verven van de kozijnen en ook bijna met het schoonmaken. Het resultaat ziet er een stuk netter uit.Gisteravond hebben we weer een soort van goulash gehad, deze was beter te eten. Er kwam ook een dansgroep voor ons om iets te doen en om wat te leren, dat vond Henry heel leuk (zie foto). Ook hebben Andrea en Wendy hun haar geverfd, het is nu groen en paars. Nee grapje gewoon wat blonder. Daarna hebben we gezellig bij elkaar gezeten en gekletst tot laat in de avond.
Henryhoud wel van losgaan
Gezelligheid
Vanmorgen kwam er nog een reporter van een regionale krant langs, om ook een stukje over ons te schrijven in de regionale krant. Dit komtpas volgende week in de krant maar deze krijgen we nog wel te zien.
Foto die voor de krant werd gemaakt.
Vanmiddag als we klaar zijn gaan we nog naar een stadje om nog even te shoppen. Daarna zullen we eten bij die camping en vanavond een afscheidsbarbecue en kampvuur.
Morgen moeten we al om 4 uur met het busje weer naar het vliegveld, we zijn daarom van plan om vannacht op te bljiven want je kan ook wel in de bus/vliegtuig/auto slapen. Om10:20 uur vliegen we naar Keulen, daar zijn we dan om half 12 ongeveer en dan nog in deauto naar Gramsbergen!
Tot ziens
Het was leuk om jullie verhalen te lezen en zo een beetje mee te genieten van jullie belevenissen.
Vanmiddag nog veel plezier bij het shoppen en dan zit het er al bijna op.
Voor morgen een goede terugreis gewenst en wel thuis.
groeten Betsie
hallo dames en heren
Het was ons een groot plezier om jullie verhalen steeds te lezen.
Wat dat betreft mogen jullie nog wel even blijven.
Dus onze meid is weer lekker blond, waar hebben jullie die verf gehaald dan of was er nog wat over van het schilderen [ grapje ].
Wij hopen dat het nog gezellig word vanavond .
We hopen op een goede reis terug, tot morgen in Gramsbergen.
mannes en anja
mark
rick
Een heleboel mensen hebben meegenoten van jullie verhalen. Wij ook.
Wat fijn dat alles goed is gegaan en dat jullie zo'n fantastische tijd hebben gehad. Willen jullie de mensen daar heel erg hartelijk bedanken. Onze Mieke kreeg regelmatig een knuffel van haar "gastmoeder". Geef je haar daarvoor nog even een knuffel van mij Mieke?
Een fijne avond/nacht nog en tot morgen in Gramsbergen.
Heel veel plezier vanavond, al lezen jullie dit vast niet meer. Henry, Arie en Roelof, hartstikke bedankt voor het oppassen en begeleiden van onze meiden, ook alle meiden en begeleiders in Roemenie bedankt.
Het afscheid zal best een beetje moeilijk worden, maar wie weet, zien jullie elkaar volgend jaar wel bij ons,
Heel veel groeten uit Gramsbergen en tot morgen in Keulen.
Hallo,het is al met al zo te lezen aan jullie verhalen een hele belevenis geweest en wij hopen dat jullie de gastgezinnen hiervoor hartelijk danken ook namens ons opdat zij toch zeer goed op jullie gepast hebben en zeer gastvrij zijn geweest. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar nog meer verhalen maar of dat morgen in de auto zal gebeuren is maar de vraag ,want zo te lezen zullen jullie waarschijnlijk de terugweg slapen en weinig te vertellen hebben maar misschien zijn de indrukken toch groter dan slaapgebrek.Nog een goede reis en tot morgen in Keulen.
Groetjes
The girls left Zabola at 4 this morning - Romanian time - we ask God to take care of them during their trip back to Holland, in their whole life.
9:00 Girls are at the Bucuresti Baneasa Airport.
boroka, we are arrived. We had a good flight. We have a lot to tell at home. Thank you for everything.
Hallo allemaal
Vanaf vanmiddag ongeveer kwart over twaalf hebben we weer vaste grond onder onze voeten en hebben de transporteurders opgezocht die ons weer heel huids naar Gramsbergen wilden brengen, waaronder een paar ouders die hun kinderen weer heel blij in de armen konden sluiten, maar voor die ouders was het een niet minder hartelijk welkom.
Inmiddels om ongeveer vier uur in Gramsbergen aangekomen wachtte ons een heel hartelijk welkom door alle ouders en iedereen ontving een roos van het welkomst commitee. Heel hartelijk dank daarvoor.
In de eerste plaats ben ik blij en dankbaar dat alles zo goed is gegaan, ook ben ik blij dat alle ouders zo,n vertrouwen in ons gesteld hebben dat ze toch hun kostbaar bezit aan ons hebben durven toevertrouwen.
We hebben in deze vakantie veel met elkaar gesproken over heel serieuze onderwerpen maar ook met HEEL veel humor, en ben ook onze meiden dankbaar dat ze zo,n vertrouwen in ons gesteld hebben.
Ook voor mj was het een vakantie met een missie, en heb er van genoten, we zullen elkaar missen.
Toen we uit Zabola vertrokken vannacht, zei Boroka tegen mij " GOD bless you and the girls" Dat wil ik graag onderschrijven "Thank you Lord.
De vele belevenissen, de reacties daarop en de foto's: het is of je het van nabij meemaakt. Het was een geweldig idee om via deze site de achterblijvers te laten meemaken wat zich ginds afspeelde.
Ik mag aannemen dat er nog een reisverslag komt in een volgend kerkblad? De copy daarvan moet voor 28 juli binnen zijn, dus ......... Bedenk dat er ook velen zijn die dit niet konden volgen via de site en ook wel graag iets willen weten.
En komen er nu volgend jaar een aantal Roemenen bij ons?
Fijn dat jullie er nu weer zijn, en dank aan de begeleiders die zich hebben "opgeofferd". Als project zeker voor herhaling vatbaar!!